Читај ми!

Убијен радник бензинске пумпе у Немачкој, тражио од муштерије да стави маску

Двадесетогодишњег радника једне бензинске пумпе у Немачкој убио је купац од којег је тражио да поштује антиковид мере и стави маску. Осумњичени за убиство правдао се да је под стресом због противепидемијских мера.

Радник на бензинској пумпи у граду Идар-Оберштајн убијен је након свађе са муштеријом око поштовања антиковид мера, саопштила је немачка полиција.

Према полицијском извештају, осумњичени 49-годишњи мушкарац пуцао је у радника бензинске пумпе јер му је тражио да стави маску.

Полиција је саопштила да је мушкарац ушао на бензинску пумпу како би обавио куповину без маске, а 20-годишњи радник га је замолио да се придржава прописа. Њих двојица су се потом посвађали, након чега је човека без маске отишао.

Међутим, према наводима полиције, мушкарац се вратио сат касније. Овај пут је носио маску, али ју је скинуо и двојица мушкараца су започела нову свађу. Осумњичени је затим из џепа извукао пиштољ и пуцао у радника пумпе.

Након инцидента осумњичени је са пумпе побегао пешке а радник је преминуо на лицу места.

Иако је полиција одмах кренула у потрагу за осумњиченим, он је сутрадан сам дошао у полицијску станицу и признао злочин.

Осумњичени је наводно рекао полицајцима да се противи рестриктивним мерама против ковида и да га је ситуација са пандемијом коронавируса јако узнемирила.

Осећао се сатеран у ћошак и "није видео други излаз". Осумњичени је сматрао жртву "одговорном за целокупну ситуацију, јер је поштовала правила".

петак, 10. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара