Читај ми!

Пуцњава у Колораду, троје погинулo у тржном центру

Наоружани мушкарац убио је полицајца и још једну особу у тржном центру у предграђу Денвера, пре него што je усмрћен у размени ватре, саопштиле су власти америчке државе Колорадо.

Полиција је интервенисала по позиву у 13.15 у понедељак због сумњивог инцидента у близини библиотеке у граду Арвада, а око 15 минута касније стигао је позив због испаљених хитаца и погођеног полицајца , саопштио је заменик шефа полиције Ед Брејди на конференцији за новинаре, преноси АП.

Према саопштењу још једна особа, за коју се верује да је на њу пуцао нападач, пребачена је у болницу где је преминула, а нападач је током размене ватре са полицијом такође погођен и убијен.

Власти нису дале више детаља о овом инциденту,као ни идентитете преминулих, али су саопштиле да се верује да нико више није био умешан, иако је раније полиција навела да постоје двојица осумњичених.

Убијеног полицајац индентификован је као Гордон Бизли, који је служио чувао ред и мир у средњој школи Оберон, али је радио у патролном одељењу док су ђаци на школском распусту.

Испрва, полиција Арваде у почетку је рекла да су двојица осумњичених можда повезана са инцидентом, али је касније навела да је постојао само један.

Пуцњава се догодила у Арвади, десет километара од центра Денвера, у градској четврти у којој се налазе продавнице, ресторани и друга предузећа, а само три месеца након што је наоружани нападач пуцао у супермаркету и убио 10 људи, укључујући и полицајца, у Болдеру, око 32 километра од Арваде.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи