Читај ми!

Флорида, деца наоружана "калашњиковим" пола сата пуцала на полицајце

Двоје деце провалило је у једну кућу у америчком округу Волусја на Флориди, а затим су оружјем које су у кући пронашли, укључујући и АК-47, непрекидно пуцали на полицију дуже од пола сата.

Шериф округа Волусја рекао је да се дванаестогодишњи дечак и четрнаестогодишња девојчица суочавају са тешким оптужбама за покушај убиства полицијских службеника првог степена и оружану провалу.

Заменици шерифа су навели да су у близини улице Ентерпрајз Остен тражили девојчицу и дечака који има дијабетес, након што су побегли из дечјег дома "Флорида јунајтед методист".

Шериф округа Волусја, Мајк Читвуд, истакао је да су заменици у области Делтона били у потрази за дечаком и девојчицом, јер је дечак зависан од инсулина.

У девојчицу је пуцано и она је рањена након што је уперила пушку ка заменицима шерифа.

"Дечак са АК-47 одложио је оружје убрзо након тога и није повређен", наводи се у изјави шерифа.

Девојчица је оперисана и у стабилном је стању, саопштиле су власти. Ниједан шерифов заменик није повређен у пуцњави која се догодила у уторак увече.

Након што су побегли из дома, дечак и девојчица су провалили у једну од кућа. Пролазници су пријавили да су чули ломљаву стакла и позвали полицију.

Полицајци су опколили дом. У том тренутку из куће се чула пуцњава, наводи се у изјави шерифа. У кући је био пиштољ, пушка и АК-47, заједно са великом количином муниције.

На полицију су пуцали око 35 минута.

"Заменици су вечерас учинили све што су могли да смире ситуацију и замало да их среде дванаестогодишњак и четрнаестогодишња девојчица", рекао је Читвуд.

понедељак, 23. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи