Читај ми!

Осам убијених у три пуцњаве у Атланти

Најмање осам особа је убијено, а једна је рањена у уторак у три пуцњаве у америчкој држави Џорџија, саопштиле су власти.

До две пуцњаве је дошло у два салона за масажу у граду Атланти, а једна се догодила у предграђу тог града, преносе амерички медији.

Осумњичени, 21-огодишњи мушкарац, одведен је у притвор, навела је полиција.

Напади су почели око 17 часова по локалном времену, када је упуцано пет особа у салону за масажу, удаљеном око 50 километара од Атланте, наводи АП.

Како додаје С-Ен-Ен, две особе су проглашене мртвим на лицу места, а три су пребачене у болницу, где су две преминуле, рекао је портпарол канцеларије шерифа у округу Чероки Џеј Бејкер.

Потом су се догодила још две пуцњаве.

Полиција у Атланти је саопштила да је реаговала на позив да је у току пљачка у једном салону за масажу, где је затекла три тела.

Док је била у том салону, полиција је примила позив да је дошло до још једне пуцњаве у центру за масажу, који се налази у улици прекопута, где су затекли још једно тело, навео је шеф полиције у Атланти Родни Брајант.

Он је додао да су четири жртве жене и да је изгледа реч о Азијаткињама и истакао да је још рано рећи о њиховој повезаности са овим центрима за масажу.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво