Читај ми!

Кремљ: Фондација Наваљног је страна обавештајна служба

Антикорупцијска фондација коју је формирао ухапшени руски опозициони лидер Алексеј Наваљни повратила је статус стране обавештајне агенције, јер је позвала америчког председника Џоа Бајдена да уведе санкције десетинама руских бизнисмена и политичара, рекао је портпарол Кремља Дмитриј Песков.

Дмитриј Песков је поручио да су санкције за Русију неприхватљиве.

"Што се тиче ове фондације и свих ових писама и позива, фондација је дефакто демонстрирала статус стране обавештајне службе. Сматрамо санкције неприхватљивим. Верујемо да су апсолутно непотребне и да је то изузетно лош начин да се неко меша у односе међу државама. Ови методи не дају никакву перспективу", оценио је Песков, а пренео Тас.

Портпарол Кремља је додао и да је полиција јако одговорила на провокације изазване неодобреним митингом одржаним у недељу, и да је одговор био у складу са законом, "мада сваки случај треба третирати засебно".

"Свако је случај за себе, неће сви бити стављени у исти кош. Прихватамо само једну ствар као заједничку – јаку полицијску акцију у складу са законом као одговор на провокације", оценио је Песков.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво