Шест највећих увреда које су разменили Трамп и Бајден у првој дебати

Прву телевизијску дебату председничких кандидата назвали су најгором до сада док су се кандидати са супругама још сликали на бини. Један од разлога су речник и увреде које су упутили један другоме, а ово су оне најгоре.

Лажов

Оба кандидата су један другог назвали лажовом, и прштале су оптужбе за неистините изјаве. 

Памет

"Немој преда мном да користиш реч паметан, јер си био међу најгорим студентима у генерацији", рекао је Трамп Бајдену, неколико минута пошто је Бајден рекао Трампу да лаже да је био први у својој генерацији на факултету, јер је истина да је био последњи.

Умукни, кловну

Изнервиран због тога што му Трамп упада у реч, Бајден му је у једном тренутку добацио: "Хоћеш ли да умукнеш, човече." Мало након тога је прокоментарисао како је "тешко доћи до речи поред овог кловна", да би се одмах исправио са "извините, поред ове особе". Мало касније упитао је публику "има ли неко идеју шта овај кловн ради", али се онда пута није извињавао.

Ред, закон и расизам

Бајден је оптужио Трампа да је поделио земљу уместо да је уједини. "То је председник који све користи као звиждаљку за псе како би подстакао расизам", рекао је Бајден и у лице поручио Трампу да је расиста.

"Ти се не залажеш за спровођење закона", одговорио је Трамп изазивајући Бајдена да изговори "ред и закон", додајући да ће ако то уради изгубити либералне бираче.

Кукавица и слабић

На Бајденове критике због начина на који се носио са пандемијом, Трамп је одговорио: "Џо, ти никада не би могао да урадиш посао који смо ми урадили. Ти немаш то у својој крви." Бајден му је одговорио да је време да изађе из бункера у који се сакрио од короне.

Најгори председник

Трамп је упитао Бајдена зашто у својој досадашњој политичкој каријери није спровео у дело економску политику за коју се сада залаже, а бивши потпредседник је одговорио да је Трамп "председник који све упропасти".

"Ти си најгори председник којег је Америка икада имала", закључио је Бајден.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво