Председник Монголије у карантину због коронавируса

Батулга Калтма, председник Монголије, и још неколико владиних званичника налази се у 14-дневном карантину после повратка из Кине.

Државна агенција Монтсаме објавила је да је државни врх смештен у карантин одмах по повратку из Кине због могуће заразе коронависуом.

Батулга је први председник неке државе који је посетио Кину након што је та земља почела примену хитних мера због коронавируса.

Председник Монголије бoравио је у четвртак у Пекингу са шефом дипломатије Тсогбатаром Дамдином и другим званичницима.

Они су се састали са председником Кине Си Ђинпингом и премијером Ли Кећангом. 

Заражених кoронавирусом има у више од 50 земаља света, а укупно је реч о око 80.000 људи. Први случајеви регистровани су данас у Белорусији и Литванији. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи