Гваидо се вратио у Венецуелу, упутио поруку преко Твитера

Лидер опозиције и самопроглашени председник Венецуеле Хуан Гваидо вратио се у земљу са "међународне турнеје" , објавио је на свом налогу на Твитеру.

Хуан Гваидо, који се у јануару прошле године прогласио за председника, навео је да има подршку за обнову демократије и слободе у Венецуели.

"Почиње нови моменат, који не дозвољава кораке уназад и који захтева од свих нас да учинимо оно што морамо", поручио је Гваидо.

Истакао је да диктатура никада није била тлико усамљена као данас.

"Вше него икада, сада је потребно јединство, поверење и политичка дисциплина", рекао је Гваидо.

Хуан Гваидо се током "међународне турнеје" састао са лидерима у Европи, апелујући да наставе да подржавају његову кампању за свргавање Николаса Мадура. Састао се и са председником САД Доналдом Трампом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи