Трамп о најави увођења авио-линије Београд–Приштина: Још једна победа

Председник САД Доналд Трамп огласио се на свом Твитер налогу поводом потписивања писма о намерама о обнови авио-линије Београд–Приштина, уз оцену да је то "још једна победа".

"Сви су говорили да се то не може остварити. Међутим, први пут у последњих двадесет пет година, биће успостављени директни летови између Србије и Косова. Још једна победа –захваљујући амбасадорима Роберту О'Брајену и Ричарду Гренелу", написао је Доналд Трамп на Твитеру, уз фотографију са церемоније потписивања споразума.

Делегација Министарства привреде Србије потписала је у Берлину писмо о намерама са компанијом "Луфтханза" о обнови авио-линије Београд–Приштина.

Како се наводи, обнова авио-линије између Београда и Приштине олакшала би путовање и комуникацију грађанима свих националности и учинила Приштину ближом Београду и обрнуто.

Писмо о намерама потписано је у присуству амбасадора САД и специјалног изасланика америчког председника за дијалог Београда и Приштине Ричарда Гренела и америчког саветника за националну безбедност Роберта О'Брајена.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво