Трамп о тврдњама за силовање: То је све због продаје књиге

Колумнисткиња магазина "Ел" Елизабет Џин Керол тврди да ју је амерички председник Доналд Трамп сексуално напао у свлачионици робне куће на Менхетну средином 1990-их, наводи се у изводу њене књиге коју је објавио магазин "Њујорк".

Трамп је одбацио оптужбе да је силовао жену у свлачионици средином 90-их као "фикцију" и "лажне вести", наводећи да не постоје докази за такве тврдње Керолове.

Додао је да никад није упознао Елизабет Џин Керол и оптужио је да је њена мотивација за такве тврдње да "прода нову књигу".

"Никад нисам упознао ту особу у мом животу", рекао је Трамп.

Амерички председник позвао је све који поседују "информације да Демократска партија сарађује са Керол или магазином Њујорк" да обавесте Белу кућу, преноси Би-Би-Си.

"Треба да буде срамота оне који измишљају лажне приче о нападу како би покушали да добију публицитет за себе, или продају књигу, или направе политичку агенду", навео је Трамп.

Амерички председник се захвалио робној кући "Бергдорф Гудман" јер је потврдила да не поседује видео-снимак било каквог таквог инцидента.

У чланку, у којем је издвојен део књиге Керол о "гнусним мушкарцима", ауторка је навела да је упознала Трампа крајем 1995. или почетком 1996. године у наведеној робној кући у Њујорку.

Након првобитно пријатељског сусрета са Трампом у "Бергдорф Гудману", Керол је написала да ју је амерички председник гурнуо уза зид свлачионице, скинуо панталоне и бацио се на њу.

Керол тврди да га је, након велике борбе, одгурала и побегла из радње, преноси АП. Више од десет жена раније је оптужило Трампа за сексуално непримерено понашање, што је амерички председник негирао.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара