Трамп најављује светлу будућност за Северну Кореју

Ако Вашингтон и Пјонгјанг постигну договор о нуклеарном наоружању, Северна Кореја ће имати светлу економску будућност, оцењује Доналд Трамп. Поручује да су односи две земље "веома, веома снажни".

Председник САД Доналд Трамп је оценио да Северну Кореју очекује "светла економска будућност" ако постигне договор са Вашингтоном о нуклеарном наоружању.

Северна Кореја без договора, с друге стране неће имати "никакву економску будућност", сматра Трамо. 

"Северна кореја има невероватну, билијантну будућност ако постигну договор, али немају никакву економску будућност ако имају нуклеарно оружје", рекао је Трамп.

Додао је да су односи са Пјонгјангом "веома, веома снажни".

Други самит америчког председника Доналда Трампа и лидера Северне Кореје Ким Џонг Уна завршен је у четвртак без договора, саопштила је Бела кућа.

Амерички председник је тада у обраћању медијима изјавио да, иако су водили конструктивне разговоре, сада није тренутак да било шта потпише са севернокорејским лидером.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи