Место Црне Горе у НАТО-у

На Самиту НАТО-а у Бриселу окупили су се лидери Алијансе, а међу њима је био и премијер Црне Горе, која ће постати чланица НАТО-а 5. јуна.

У једном тренутку црногорски премијер Душко Марковић имао је неспоразум око позиције у групи лидера са америчким председником Доналдом Трампом.

број коментара 23 Пошаљи коментар
(петак, 26. мај 2017, 12:15) - ZARE 1 [нерегистровани]

Re : Re Poniženje

Ko je pomenuo Ruse čoveče...smiri se..

(петак, 26. мај 2017, 08:14) - anonymous [нерегистровани]

Vidim

Kako ce u nato

(петак, 26. мај 2017, 04:39) - Nikola,Smederevo [нерегистровани]

Cestitam

Sve najbolje Crnoj Gori u NATO sto je primljena,volio bih i Srbija bude clan NATO-a.

(петак, 26. мај 2017, 02:04) - anonymous [нерегистровани]

Наша брига је другде

Кога уопште брига за Душка Марковића и његов третман било где? Ми треба да бринемо шта ћемо кад НАС гурну у ту глупаву мегаломанску организацију, пошто изгледа да је то само питање времена. Мале државе се одавно ништа не питају.

(петак, 26. мај 2017, 00:32) - anonymous [нерегистровани]

bravoooooooooo

Braco Crnogorci...i vi ste pametniji od nas...

(четвртак, 25. мај 2017, 23:40) - anonymous [нерегистровани]

re Tuzno

previse verujes i jedinu silu i mnogo si sujeveran i "vidovit". Svet se mnogo promenio.

(четвртак, 25. мај 2017, 23:25) - anonymous [нерегистровани]

@Tužno.

To je bilo pa prošlo. Ne zato što su "banana" države nešto ojačale ili se nešto pitaju - nego zato što je ceo svet postao "banana svet". Građani širom sveta bauljaju kao zombiji i glume život a to je neodrživo stanje. (Pa nije li očigledno da ovi nato lideri što glume jedinstvo očima ne mogu da se gledaju - koja bi vojska tu ratovala za bilo koga osim da baca bombe iz kosmosa na neku sirotinju) Kako će se to rešiti veliko je pitanje, ali rešenje sigurno neće biti nikakve integracije.

(четвртак, 25. мај 2017, 22:45) - anonymous [нерегистровани]

Tužno

Čitam komentare čitalaca ovog portala, i ne razumem kako narod u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori ne shvata da se ništa mi ne pitamo? Mislite Crna Gora svojevoljno ulazi u NATO? Da li mislite da Srbija sutra neće ući u Alijansu? Da li mislite da je raspad Jugoslavije nastao slučajno? Ili možda da ćemo jednom za svagda izgubiti Kosovo? Ništa se tu ne pita ni narod, a ni političari ni vlast koja vodi ove "banana" države na Balkanu. Sve je to isprojektovano, i odavno odlučeno, samo idu korak po korak. Mislite da je Britanija slučajno izašla iz EU? Da li mislite da Katalonija ne može da se otcepi od Španije? Može, kad za to dođe vreme. A o tome nažalost ne odlučuju španci, već... 

(четвртак, 25. мај 2017, 22:22) - anonymous [нерегистровани]

Re Poniženje

Kakvo poniženje bre! Kao da Rusija ne bi želela biti svetski policajac da može ali ne može nema zato moć a biti će policajac samo nama Srbima i nikoma više ako se još na vreme ne otreznimo!

(четвртак, 25. мај 2017, 22:22) - anonymous [нерегистровани]

Робеспјер

Гурнуо је он и Макрона у други ред на истом самиту. Исто гунђају и гледаоци у Француској.