Снајпериста из Даласа оставио поруку на зиду

Мајка Џонсон, који је осумњичен да је у Даласу у четвртак убио пет и ранио седам полицајаца, писао је својом крвљу по зиду паркинг-гараже у коју га је полиција сатерала и убрзо потом убила, рекао начелник полиције у Даласу Дејвид Браун.

Начелник полиције је за Си-Ен-Ен каже да је 25-годишњи војни ветеран сопственом крвљу на зиду написао "РБ" и да истражитељи сада претражују његову кућу у предграђу Даласа како би открили шта би ти иницијали могли да значе.

Начелник полиције у Даласу устао је у одбрану одлуке да се Џонсон ликвидира уз помоћ робота-бомбе, рекавши да су преговори били безуспешни и да би се полицајци нашли у опасности да су покушали да га ухвате на неки други начин.

Браун је навео да је током преговора у гаражи, који су трајали око два сата, Џонсон лагао и исмевао полицијске преговараче.

Власти су саопштиле да је Џонсон ранио и два цивила током напада који је извео за време протеста одржаних због тога што је полиција протекле недеље убила два Афроамериканца у Луизијани и Минесоти.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 10. јул 2016, 22:04) - Ненад [нерегистровани]

И тачан одговор је...

РБ = робот-бомба.