Читај ми!

Грчки министар: Један од терориста из Париза прошао кроз Грчку

Осумњичени за терористичке нападе у Паризу, код којег је пронађен сиријски пасош, у октобру је прошао кроз Грчку у групи од неколико десетина миграната.

Особа са сиријским пасошем која је осумњичена за терористичке нападе у Француској стигла је 3. октобра на грчко острво Лерос, рекао је грчки министар Никос Тоскас.

"Желимо да саопштимо да је власник пасоша пронађеног у Паризу прошао кроз грчко острво Лерос 3. октобра где је идентификован на основу правила ЕУ...", рекао је грчки министар за заштиту грађана Никос Тоскас.

Додао је да власти у Грчкој не знају да ли је пасош проверен у још некој земљи кроз коју је нападач прошао док је стигао у Француску.

Грчка полиција је саопштила да је власник пасоша био млади мушкарац који је на Лерос стигао са групом од 69 избеглица и који је тамо идентификован отиском прста.

Како преноси Ројтерс, полиција није хтела да саопшти и његово име.

Иначе, француска полиција је идентификовала тројицу нападача, од којих је један држављанин Француске.

Сиријски пасош пронађен је код теле једног од бомбаша који су протекле ноћи извели напад на париски стадион "Стад де Франс". Код тела другог нападача пронађен је египатски пасош.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво