Читај ми!

Ципелом на Хилари Клинтон

Бившу америчку државну секретарку Хилари Клинтон, док је у луксузном одмаралишту Мандалај Беј у Лас Вегасу држала говор, непозната жена гађала ципелом.

Ципела коју је на Хилари Клинтон бацила засад неименована жена, није погодила бившу америчку државну секретарку, преноси Танјуг.

"Да ли ме то неко гађа нечим? Да ли је то део циркуса", нашалила се Клинтонова након инцидента.

Жена која је бацила ципелу, данас је притворена, саопштили су званичници.

Хилари Клинтон, која ће се можда кандидовати на следећим америчким председничким изборима, у Лас Вегасу је гостовала на састанку у организацији Института индустрије за рециклажу отпада.

Сведок најновијег догађаја у Лас Вегасу Илен Росен испричала је новинарима да је једна жена бацила "објекат", након чега се окренула, подигла руке и кренула ка дну сале.

Када ју је обезбеђење изводило из сале, жена је потврдила да је бацила ципелу, али није рекла своје име, нити је објаснила зашто је то урадила.

Сличан инцидент догодио се 2008. године када је ирачки новинар током конференције за штампу у Багдаду бацио ципелу на тадашњег америчког председника Џорџа Буша.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи