Пуцао на жену и децу

Саво Милошевић из Прокупља, у раним преподневним часовима, пуцао је из пиштоља на супругу и двоје деце,након чега је покушао самоубиство. Како сазнаје РТС, деца и Саво пребачени су у болницу у Нишу, док је жена задржана у болници у Прокупљу.

Несрећа, у којој су укупно повређене четири особе, догодила се на такозваном Трновачком путу, недалеко од града.

Према речима истражног судије Окрожног суда у Прокупљу, Љубомира Јовановића, Саво Милошевић пуцао је на супругу Драгану и децу Николу(20) и Јелену (19) док су се налазили у аутомобилу марке Голф.

Како сазнаје РТС, Саво и двоје деце са тешким повредама главе и грудног коша, пребачени су у нишку болницу, а супруга Драгана која је задобила повреде руке задржана је у болници у Прокупљу.

Директор клинике за општу хирургију КБЦ Ниш, проф. др Небојша Ђорђевић, потврдио је за РТС да су примљена лица подвргнута хируршким интервенцијама. 

"Све три особе имају прострелне ране грудног коша које су задобијене од ватреног оружја и све повреде су тешке и опасне по живот. Тек сутра ћемо моћи да дамо неку валидну информацију о стању повређених", рекао је Ђорђевић.  

Драгана Милошевић је збринута у болници у Прокупљу и она има повреде десне шаке. 

Очевидац Зоран Ковачевић каже да је био на техничком прегледу када је видео да девојчица рањена у груди трчи.

"Дошао сам до места на коме се пуцало и видео сам да Саво и његов син леже у локви крви. Супруга Драгана је тражила да јој спасем дете", каже очевидац Ковачевић. 

Саво Милошевић је и раније малтретирао укућане, јер како Јовановић наводи, он je пре 10-ак дана избацио супругу и двоје деце из куће, док је јутрос заправо покушао да изглади односе.

Упркос честом обраћању полицији против Саве Милошевића никада није подигнута кривична пријава.

Породични злочин на Трновачком путу
број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 25. јул 2008, 22:52) - anonymous [нерегистровани]

***

ma ljudi šta rade socijalne službe,policija...

(четвртак, 24. јул 2008, 01:38) - bol [нерегистровани]

tragedija na Trnovackom putu

Mislim da je ovo strasno sto se desilo. Treba se spreciti ovo sto se desava. Komsije, prijatelji, rodbina, kad vidite, cujete svadu i raspravu zovite policiju. Pokusajte da sacuvate vasu decu ona nisu nista kriva. Mislim da pod broj 1 nas zakon je uzasan. Zene nemogu da zatraze pomoc od nikoga da ih zastiti. Svi vi koji zivite u inostranstvu znate kakva prava imaju zene i kako su zasticene.Zato ja molim ovu drzavu da se osvrne malo i zaviri u svoju zemlju, sta se desava. Da postoji neki zakon da ovaj narod moze da zivi. Mislim da je ovaj narod propatio dovoljno i da je doslo vreme da i on vidi malo svetlost dana. Ja zelim porodici Milosevic da ih Bog sacuva. Jos je pred njima zivot. A svi oni, koji mislite kao Savo, razmislite jos malo jer vi neznate da gubite najvece bogatstvo.