Пријаве због туче у Белој Цркви

Полицијска управа Панчево саопштила је ће бити поднета прекршајна пријава због нарушавања јавног реда и мира против Стефана Ц. (38) и Марка П. (25) из Беле Цркве, који су се синоћ физички обрачунавали у том граду.

Полиција је утврдила да је између њих, синоћ у 22 сата, у башту кафића "Бос" најпре избио вербални, а затим и физички обрачун.

Против Стефана Ц. биће поднета пријава због изазивања туче, а против Марка П. због вршења насиља над другим лицем.

РТС је у вечерашњем "Дневнику" открио да је реч о сукобу новинара и власника локалне телевизије ТНТ Стефана Цветковића и бившег полицајца Марка Павловића.

Сукоб је почео пре годину дана када је Цветковић објавио снимке на којима се види да Павловић конзумира наркотике и од тада је поднео 22 пријаве због разних претњи, а Општинско јавно тужилаштво до сада није реаговало.

У синоћњем обрачуну Цветковић је задобио лакше повреде а Павловић је у Полицијској станици у Белој Цркви поднео кривичну пријаву против Цветковића "због коришћења опасног оруђа у тучи."

Општински јавни тужилац је на годишњем одмору, а случај је преузела његова заменица Нађа Павловић - мајка Марка Павловића, због чега Цветковић тврди да је у неравноправном положају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво