Читај ми!

Теретни воз налетео на камион између Параћина и Јагодине, повређене две особе

Две особе повређене су када је теретни воз између станица Параћин и Јагодина налетео на камион. "Србија карго" упозорава да на путним прелазима треба да се поштују саобраћајни прописи. Возач и сувозач у камиону прегледани у јагодинској болници, нису им констатоване теже повреде.

Несрећа у којој су повређени возач и сувозач камиона догодила се на путном прелазу "Кончарево", обезбеђеном вертикалном друмском сигнализацијом, између станица Параћин и Јагодина, саопштила је компанија "Србија карго".

На лице места је изашла екипа хитне помоћи, која је повређене особе превезла у болницу, припадници МУП-а, као и заједничка железничка комисија "Инфраструктуре железнице Србије" и "Србија карга", која ће утврдити детаље ове несреће. 

Возач и сувозач у камиону прегледани су у јагодинској болници и нису им констатоване теже повреде тако да ће после опсервације и додатних прегледа вероварно бити пуштени кући, рекао је за РТС директор Болнице Милош Лукић.  

"Србија карго" апелује и упозорава да се на путним прелазима поштују саобраћајни прописи и сви знакови упозорења, јер је то једини начин да се избегну овакве несреће и сачувају људски животи, наводи се у саопштењу.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара