Читај ми!

Несрећа код Грделице – погинула девојка, тројица младића тешко повређена

Јутрос око три сата на старом путу Лесковац–Грделица код села Губеревца догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој је једна девојка погинула, а три младића су тешко повређена, потврдила је за РТС Марија Соколовић, портпарол Полицијске управе Лесковац.

У Ургентном центру Клиничког центра Ниш, рано јутрос примљена су три пацијента: П. Н. (1999), В. С. (2004) и А. С. (2005) са вишеструким повредама.

Одмах по пријему, урађена је комплетна хитна дијагностика по траума протоколу и конзилијарно су их сагледали лекари УКЦ Ниш.

В. С. је хоспитализован на Клиници за анестезију. Пацијент је задобио преломе грудних пршљенова и повреду плућа. Тренутно је витално стабилан.

Код А. С. утврђен је серијски прелом ребара и једног грудног пршљена. Тренутно је витално стабилан и налази се у Ургентном центру ради даље опсервације и праћења стања.

Пацијент П. Н. има повреде кичме и карлице и тренутно је витално стабилан. Такође остаје у Ургентном центру ради даљег праћења и евентуалних додатних дијагностичких процедура.

До несреће је дошло у месту Губеревац.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво