Читај ми!

Велика Иванча, пси насмрт изуједали човека

Три пса напала су и насмрт изуједала човека у Великој Иванчи, потврђено РТС-у. У нападу паса повређена је и његова супруга која је покушала да му помогне. Београдски медији преносе да је реч о аналитичару и новинару Владану Радосављевићу, оснивачу "Мреже" и бившем директору "Медија центра".

Мушкарац (62) настрадао је на Kосмају око поднева након што су га изуједали пси, а инциденту је повређена и његова супруга, речено је Танјугу у МУП-у.

Kако наводи полиција, он је шетао местом Велика Иванча, које припада Градској општини Младеновац, када су га око 12.15 напала три пса.

Из МУП-а додају да је након тога мушкарац убрзо искрварио и преминуо на лицу места и да је његово тело одвезено на обдукцију.

Истиче се да је тешко повређена и његова супруга, коју је мушкарац позвао након напада.

Ветерина Београд: Мушкарац преминуо након напада три власничка пса

Три пса која су на Космају изуједала човека који је након тога преминуо били су власнички пси са јасним доказима о власништву, речено је Танјугу у "Ветерини Београд".

Три пса су носила огрлице са плочицама на којима су били исписани бројеви телефона власника.

Како је речено у "Ветерини Београд", три пса су изашла из дворишта кроз отворену капију у месту Велика Иванча и напала мушкарца и жену који су туда пролазили.

Један од паса је расе стафорд, један је мешанац стафорда и питбула, а трећи мешанац нејасног порекла. Сва три пса се налазе у карантину "Ветерине Београд".

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се