Читај ми!

Покушао да убије бившу супругу у тржном центру у Београду

М. Т. (58) из Земуна саслушан због сумње да је 30. децембра у алкохолисаном стању скалпелом покушао да убије бившу ванбрачну супругу Д. П. у тржном центру Ада мол.

Осумњичени за покушај убиства бивше ванбрачне супруге М. Т. (58) на саслушању се бранио ћутањем, односно искористио је законско право да не износи одбрану, саопштено је из Вишег јавног тужилаштва у Београду.

Након саслушања, Тужилаштво је предложило судији за претходни поступак Вишег суда у Београду да му одреди притвор да не би утицао на сведоке и да не би поновио кривично дело у кратком временском периоду.

М. Т. се на терет ставља кривично дело убиство у покушају.

Како се наводи у саопштењу, М. Т. је 30. децембра око 18 часова на другом спрату тржног центра Ада мол пришао Д. П. с леђа и ухватио је левом руком за косу, па јој је скалпелом који је држао у десној руци задао један убод у пределу врата.

Жена је успела да се одбрани, али ју је осумњичени оборио на под где јој је задао још један убод скалпелом у пределу врата, наневши јој посекотину, наводи се у саопштењу.

Двојица грађана успела су да савладају М. Т. и задрже га до доласка полиције, а Д. П. је превезена колима Хитне помоћи у Ургентни центар.

М. Т. је том приликом имао у крви 0,86 промила алкохола.

недеља, 26. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије