Читај ми!

Преминуо дечак из Владичиног Хана, прогутaо предмет у вртићу

Дечак из Владичиног Хана, 2018. годиште, у поподневним сатима је примљен у УКЦ Ниш у веома тешком општем стању са знацима тешког оштећења мождане функције. Упркос свим предузетим мерама више медицинских тимова УКЦ-а, дечак је ноћас преминуо. РТС-у је потврђено у Основном јавном тужилаштву у Владичином Хану да је дечак прогутао предмет у вртићу "Чаролија" у том граду. Министарство просвете саопштило је да је просветна инспекција на терену, укључени су и полиција и тужилаштво, а истрага ће утврдити околности смрти дечака.

У УКЦ-у је извађен страни предмет из дисајних путева, али то нажалост није променило стање пацијента.

Упркос свим предузетим мерама више медицинских тимова УКЦ-а, дечак је преминуо.

РТС-у је потврђено у Основном јавном тужилаштву у Владичином Хану да је дечак прогутао предмет у вртићу "Чаролија" у том граду. Указана му је помоћ прво у том месту, па у Сурдулици, па је превезен у Ниш.

Наложена је обдукција.

Министарство просвете саопштило је да са великим жаљењем и тугом обавештавају да је дечак старости четири године и три месеца из ПУ "Пчелица" из Владичиног Хана, преминуо.

У саопштењу се истиче да је просветна инспекција на терену, укључени су и полиција и тужилаштво, а истрага ће утврдити околности овог догађаја.

Министар просвете Бранко Ружић, у своје лично име и у име запослених у Министарству изражава велико жаљење и упућује саучешће породици због смрти дечака, наводи се у саопштењу Министарства просвете.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара