Читај ми!

Возач "голфа" алкохолисан ударио у полицијска кола, возач "мерцедеса" возио без дозволе позитиван на кокаин

Младић у Младеновцу возио је са 2,50 промила алкохола у крви и ударио у полицијски аутомобил при чему су лакше повређена двојица полицијских службеника. Поред тога, саобраћајна полиција је у Банатском Новом Селу зауставила возача који је возио без дозволе, а дрога тестом утврђено је да је позитиван на кокаин.

Припадници саобраћајне полиције искључили су из саобраћаја 25-годишњег возача "голфа", који је возећи под дејством алкохола ударио у полицијски аутомобил и лакше повредио двојицу полицијских службеника, саопштио је МУП.

Двадесетпетогодишњак се терети да је, ноћас око 01.50 часова, у Космајској улици у Младеновцу, својим аутомобилом ударио у паркирано полицијско возило, при чему су двојица полицајаца задобила лаке телесне повреде.

Алкотестом је утврђено присуство 2,50 промила алкохола у његовом организму.

Возач је задржан и против њега ће бити поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело угрожавање јавног саобраћаја.

Такође, саобраћјна полиција је, данас око 13.15 часова, у Банатском Новом Селу, пресретачем зауставила аутомобил марке "мерцедес", којим је управљао 29-годишњи мушкарац без коришћења сигурносног појаса.

Провером је установљено да возилом управља без возачке дозволе, а дрога тестом да је позитиван на кокаин.

Он је задржан у службеним просторијама полиције и против њега ће бити поднете прекршајне пријаве.