Читај ми!

Приштина, осумњичени за убиство труднице извршио самоубиство пред полицијом

Осумњичени за убиство супруге која је била пред порођајем извршио је самоубиство у присуству косовске полиције.

Косовски министар унутрашњих послова Џељаљ Свечља саопштио је да је осумњичени за убиство труднице извршио самоубиство у петак у присуству косовске полиције, након што је лоциран у селу Давидовац крај Штимља.

"Након интензивног рада свих јединица косовске полиције, лоциран је убица. Упркос покушају полицијских званичника да преговарају с њим о предаји, он се убио", навео је Свечља.

У полицијском саопштењу наводи се да је он извршио самоубиство ватреним оружјем. 

У вези са овим случајем настављају се даље радње надлежних полицијских јединица, укључујући увиђај на лицу места, а о даљим поступцима обавештени су тужилаштво и полицијски инспекторат. 

Како наводе медији на албанском, тридесетпетогодишњу трудницу је у среду увече, испред Гинеколошке клинике, убио њен супруг. Она је у том тренутку била пред порођајем.

Њено убиство изазвало је бројне реакције, а у петак је у Приштини одржан протест на коме је затражено да се убиство жена третира као ванредна ситуација у земљи.

Убиство труднице друго је слично за неколико дана на КиМ. У Приштини је 30. новембра 63-годишњу жену убио секиром њен 70-годишњи супруг.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво