Читај ми!

Мирослав Алексић одбио да одговара на питања пуномоћника оштећених

Редитељ и власник драмског студија "Ствар срца" Мирослав Мика Алексић одбио је на рочишту да одговара на питања пуномоћника оштећених, а наставак суђења заказан је за 20. децембар.

Мирослав Алексић је, у наставку суђења, казао да није спреман да прихвати ни једно питање пуномоћника оштећених, а самим тим ни да се бави одговорима и поред тога, како је казао, што би то могло да има бенефите за њега.

Образложио је одлуку тиме да су, тврди, заступници оштећених четири месеца водили кампању "осеветничког типа".

Навео је и да је један од правних заступника оштећених, Југослав Тинтор 73 пута у року од 120 дана дао различите изјаве и интервјуе, како каже, "малициозне и у варијанти да се случај пресели у судницу јавности".

На питање Тинтора, за кога је Алексић казао да не жели да одговара на његова питања и још неких адвоката оштећених, да ли би одговарао на та питања ако би их поставио неки адвокат који није био у јавности, он је поновио да одбија да одговара на њихова питања, јер су, како је навео, "сви они један тим".

Пре него што је судија Зоран Божовић дао могућност пуномоћницима оштећених да постављају питања, тужилац, судско веће и бранилац Алексића, адвокат Зоран Јаковљевић, изјаснили су се да немају питања за оптуженог.

Наставак суђења заказан је за 20. децембар.

Алексић је према оптужници починио четири кривична дела силовања, два у продуженом трајању и пет кривичних дела полног узнемиравања.

Негирао је дела која му се стављају на терет, а на претходна четири рочишта је износио одбрану.

уторак, 16. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво