Читај ми!

Председник Општине Параћин тешко повређен у саобраћајној несрећи, ухапшен возач комбија

Владимир Милићевић, председник Општине Параћин, тешко је повређен јутрос у саобраћајној несрећи у Ћуприји. Милићевић је пребачен у УКЦ Крагујевац и потврђено је за РТС да је тренутно стабилних виталних параметара. Возач комбија за ког се сумња да је ударио Милићевића је ухапшен, саопштио је МУП.

Милићевића је на пешачком прелазу оборио возач комбија беле боје, који је побегао са лица места.

Милићевић је задобио тешке повреде опасне по живот.

У болницу у Ћуприји је примљен са повредама грудног коша и карлице, примарно је збринут и по речима директора ћупријске болнице пребачен у Универзитетски клинички центар Kрагујевац.

У тој установи РТС-у су рекли да је пацијент примљен са вишеструким повредама лица, грудног коша, трбуха и мале карлице и хоспитализован је у Јединици интензивног лечења.

На пријему, повређени је комплетно клинички, лабораторијски и радиографски испитан и прегледан од стране лекара различитих специјалности. Пацијент је тренутно стабилних виталних параметара, потврдили су РТС-у из УKЦ Kрагујевца. 

Ухапшен возач комбија 

Припадници Министарства унутрашњих послова у Јагодини, у сарадњи са полицијским управама Смедерево и Крушевац, као и Управом саобраћајне полиције и Управом криминалистичке полиције, ухаспили су С. М. (1992) због постојања основа сумње да је извршио кривична дела тешко дело против безбедности јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди, саопштио је МУП.

С. М. се сумњичи да рано јутрос у Ћуприји комби возилом којим је управљао ударио пешака Владимира Милићевића председника Општине Параћин, теже га повредио и побегао.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Параћину, наводи се у саопштењу МУП-а.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво