Читај ми!

Претучен радник "Инфраструктуре железница Србије" у Параћину

Група хулигана физички је напала и претукла радника "Инфраструктуре железница Србије" док је у радно време обављао своје пословне обавезе у Параћину, саопштено је из тог предузећа. Наводе да је раднику нането више повреда и да му је поломљен нос.

У саопштењу се наводи да је радник С. Ђ. ноћас у два сата изашао на терен како би интервенисао и отклонио сметње на сигнално-сигурносним уређајима између железничких станица Параћин и Ћићевац.

Током рада на отклањању сметњи на железничкој инфраструктури, железничара на обављању редовних радних задатака напала је група насилника и том приликом нанела му је тешке повреде.

"Према првим, непотврђеним информацијама са терена, ови разбојници су запосленог С.Ђ. држали двадесетак минута затвореног и претили му да не пријављује случај који се догодио", истакли су из "Инфраструктуре железнице Србије".

Додаје се да је полиција извршила увиђај, а да се радник "Инфраструктуре железнице Србије" налази на кућном лечењу.

Како се наводи у саопштењу, "Инфраструктура железнице Србије" најоштрије осуђује овакав разбојнички напад на железничара у Параћину и очекује брзу и ефикасну реакцију надлежних државних органа, како би починиоци у што краћем року били најпре идентификовани и приведени, а затим и најстроже кажњени, као и да се утврде мотиви напада.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво