Читај ми!

Запаљено возило у Зубином Потоку

Возило локалних регистарских ознака "РКС", власника српске националности запаљено је током протекле ноћи у Зубином Потоку, саопштено је из полиције у Приштини и истакнуто да се ради наводно о подметању пожара.

"Полиција Косова је 2. новембра 2022. године у 3.34 часова примила информацију о паљењу, подметање пожара на возилу марке 'хyндаи' регистарских ознака 'РКС', власништво Србина, косовског држављанства, из општине Зубин Поток", саопштила је полиција у Приштини.

Додаје да су "на лице места одмах су реаговале надлежне полицијске јединице Полицијске Станице Зубин Поток, које су предузеле све потребне полицијске радње и обавестиле ватрогасну јединицу која је такође стигла на лице места".

Истиче да ће предузети хитну истрагу у расветљавању овог и других случајева подметања пожара који су се, тврди, десили и били усмерени против приватне имовине, углавном возила регистрованих са локалним регистарским таблицама "РКС". 

Амерички амбасадор у Приштини  Џеф Ховенијер у објави на Твитеру осудио је овај инцидент, позивајући још једном приштинске власти да одложе примену одлуке о пререгистрацији возила.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво