Читај ми!

Кинески држављанин признао да је тукао ћерку, предложен притвор

Пред Првим основним јавним тужилаштвом у Београду саслушан је кинески држављанин В. Л. због сумње да је извршио кривично дело насиље у породици на штету своје малолетне ћерке, саопштено је из Тужилаштва.

Осумњичени кинески држављанин је, износећи своју одбрану у присуству браниоца по службеној дужности, признао извршење кривичног дела за које је предвиђена казна затвора од два до 10 година, наводи у саопштењу Тужилаштво. 

Кинески држављанин је своје поступке, између осталог, правдао тиме што је његова ћерка критичног дана одбила да настави тренинг, као и да је због тога хтео да је врати на терен, истиче се у саопштењу.

Указао је и да му није била намера да је повреди, те да је традиција у Кини да се поштује хијерархија, као и да сматра да је исправно поступио јер је то у Кини дозвољено, додаје се. 

Поступајући заменик, после саслушања, предложио је суду да се према осумњиченом одреди притвор због опасности од бекства, као и због узнемирења јавности, с обзиром на начин извршења дела које му се ставља на терет, као и прописану санкцију, закључује се у саопштењу.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво