Читај ми!

Чланови Беливукове групе завршили са изношењем одбране

Изношењем одбране окривљених, настављено је суђење организованој кримналној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији се припадници потврђеном оптужницом терете за седам убистава, трговину дрогом, незаконито држање и ношење оружја, отмицу и силовање.

На почетку данашњег рочишта у Специјалном суду у Београду, судија је саопштила да сведоци-окривљени неће данас износити своју одбрану, на шта су адвокати одбране бурно реаговали и тражили укидање притвора поједеним оптуженима.

Оптужени М. С. је први негирао кривицу, наводећи да није члан ни криминалне ни навијачке групе, а следећи М. Л. С. негирао је такође да је починио кривична дела за која се терети, наводећи да долази из једне угледне породице и да је учињена велика неправда према њему.

А. Д. је негирао све наводе из оптужнице, док је В. Ђ. рекао да има главобољу и замолио судија да изнесе одбрану на неком другом рочишту, што је судија дозволила.

Окривљени А. С. је рекао да ће своју одбрану изнети када чује шта сведок-окривљени С. Л. има шта да каже, а В. Д. је негирао кривицу тврдећи да није члан ни криминалне ни навијачке групе.

Д. М. је кратко рекао да није крив и да неће одговарати на питања.

С. Р. је рекао да је он радио као обезбеђење Беливуку и Миљковићу, тврдећи да он није имао никакве везе са отмицом, те да његов ДНК није пронађен у колима из којих је он, према речима тужилаштва, отео некога.

С. Р. је рекао да тужилаштво једино као доказ има сведочење, како је рекао, С. Р. "тајног агента" Б. Х..

Адвокати одбране су почели са предлозима за укидање притвора њиховим брањеницима, а прва је то од суда затражила адвокатица оптуженог М. А.

недеља, 16. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије