Читај ми!

Спојен поступак по обе оптужнице против групе Беливук-Миљковић

Посебно одељење Вишег суда у Београду одлучило је да споји поступке по обе оптужнице против организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића којима се терете за укупно седам убистава и друга тешка кривична дела.

Суд је на предлог Тужилаштва за организовани криминал донео решење о спајању поступка, потврђено је Танјугу у том Тужилаштву.

По првој оптужници они се терете за пет тешких убистава, отмицу, дрогу, оружје и силовање и недавно им је почело припремно рочиште пред суђење.

Другом оптужницом Беливук, Миљковић и још десет припадника њихове групе се терете за тешка убиства Горана Михајловића и Николе Митића.

Апелациони суд је решење о потврђивању друге оптузнице донео 6. јула, а како је Танјугу потврђено у Тужилаштву за организовани криминал, суд је одлучио да споји поступке, те ће им се судити у једном процесу по ове две оптужнице.

Припремно рочисте наставиће се 5. септембра, када би требало да крене обједињени преоцес читањем нове оптужнице и изјашњавањем оптужених за нова кривична дела.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се