Читај ми!

Панчево, ухапшени навијачи Партизана и Црвене звезде

У Панчеву су у сарадњи полиције и Основног јавног тужилаштва ухапшени припадници навијачких група Партизана и Црвене звезде који се сумњиче за насилничко понашање.

Основно јавно тужилаштво у Панчеву је у сарадњи са Полицијском управом и Жандармеријом у акцији "Светионик 2", која је изведена у циљу спречавања сукоба навијачких група, ухапсила припаднике навијачке групе Партизана, "Јужни фронт", због насилничког понашања. 

Ухапшени су припадници поменуте групе Ђ. Г., Д. А., Н. С. и М. Ш. због сумње да су у ноћи између 17. и 18. јуна, извршили кривично дело ометање службеног лица у вршењу службене дужности на штету полицијских службеника ПИ Панчево, наводи се у саопштењу овог тужилаштва.

Такође, ухапшени су и Д. А., Н. С., Ђ. Ј., Н. K. и М. А. због постојања основане сумње да су у ноћи између 2. и 3. јула извршили кривично дело насилничко понашање на штету радника обезбеђења угоститељског објекта "Меџик" у Панчеву.

По налогу заменице ОЈТ Панчево, одређено је задржавање до 48 часова Ђ. Г., Д. А., Н. С., М.Ш., Ђ. Ј. и Н. K. и они ће уз кривичну пријаву бити приведени и саслушани у тужилаштву.

Основно јавно тужилаштво у Панчеву је у сарадњи са полицијом у Панчеву 30. јуна ухапсило Н.В. и Д.Ч, припаднике навијачке групе Црвена звезде због постојања основане сумње да су 18. јуна извршили кривично дело насилничко понашање, када су код угоститељског објекта "Погон" задали ударце ножем и сатаром оштећеном М. Т.

Њима је по предлогу дежурне заменице ОЈТ Панчево, Основни суд у Панчеву одредио притвор.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво