Читај ми!

Одложен Миленковићев разговор у тужилаштву

Разговор са начелником Одељења београдске полиције за борбу против дрога Слободаном Миленковићем у својству грађанина, који је био заказан за данас у Посебном одељењу за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду, одложен је за следећу седмицу на молбу Миленковића.

Слободан Миленковић није желео да одговара на питања тужилаштва без присуства свог пуномоћника, адвоката Зденка Томановића, па је разговор одложен за уторак 12. јул, саопштило је Више јавно тужилаштво.

Миленковић је позван на разговор како би се изјаснио на наводе бивших високих функционера МУП-а изнетих током претходних седмица у јавности, а поводом којих је Више јавно тужилаштво у Београду формирало предмет и наложило прикупљање информација и обавештења.

Тужилаштво је поново истакло да се провере које су у току не односе на већ процесуиране предмете, па ни на предмет у јавности познат као "Јовањица".

Додаје да се рад на утврђивању свих околности у овом предмету наставља.

Што се тиче тврдње адвоката Зденка Томановића да је тужилаштву прослеђена информација о угроженој брзбедности Слободана Миленковића и других лица, тужилаштво истиче да закључно са данашњим даном Вишем јавном тужилаштву у Београду није дата, нити прослеђена ова врста информација.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво