Читај ми!

Суд наложио допуну истраге против Стефана Џонића

Виши суд у Нишу поново је вратио тужилаштву оптужницу против Горана и Стефана Џонића, који се терете за убиство трочлане породице Ђокић из Алексинца, 26. септембра прошле године.

Веће Вишег суда у Нишу донело је наредбу да Виши јавни тужилац, у року од три дана, донесе наредбу о допуни истраге против Стефана Џонића, потврђено је Танјугу у суду.

Суд је крајем априла вратио тужилаштву оптужницу, а исправљена оптужница је предата 9. маја на потврђивање.

Горан Џонић се оптужницом терети за кривична дела тешко убиство и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, потврђено је Танјугу у том суду.

Његов син Стефан се терети за кривична дела тешко убиство у помагању и недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Оптужница је 7. априла била предата суду на потврђивање, али је суд вратио тужилаштву ради отклањања формалних недостатака.

Горан и Стефан Џонић се терете за убиство Горана (57), Гордане (56) и њихове ћерке Лидије (25), 26. септембра 2021. године.

Истрага у овом случају била је спроведена и против браће Милошевић Александра и Костадина, другог Џонићевог сина Милана, али су они пуштени из притвора.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво