Читај ми!

Минибус слетео са пута код Шимановаца – погинула једна особа, 18 повређено

Једна особа је погинула, а 18 повређено када је минибус који је превозио грађевинске раднике из Шапца слетео са пута и преврнуо се, код места Прхово, у општини Пећинци. Пет пацијената је животно угрожено. Кривична пријава мушкарцу осумњиченом за несрећу.

Саобраћајна несрећа се догодила јутрос у 6.20 код Шимановаца када је минибус, у којем је било 25 људи, слетео са пута и преврнуо се.

Једна особа је погинула, а како РТС незванично сазнаје 18 људи је повређено, од којих је пет животно угрожено.

Девет санитетских возила из Руме, Сремске Митровице, Београда и Инђије стигло је на лице места и збринуло повређене, међу којима је и возач минибуса.

Осморица повређених налази се КБЦ Земун, намлађи пацијент има 19 година а најстарији 65.

Др Дејан Стевановић рекао је за РТС да су пацијенти довезени колима Хитне помоћи и да је један пацијент због повреде кичме превезен у спинални центар на Бањици.

Стевановић каже да је један пацијент у операционој сали, а три пацијента су због праћења виталних параметара и тешких телеснх повреда збринути у интензивним негама. Пет пацијената је животно угрожено, чији се витални параметри прате.

Полиција у Сремској Митровици поднеће надлежном тужилаштву кривичну пријаву против 53-годишњег мушкарца, који се сумњичи да је  изгубио контролу над возилом. 

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво