Читај ми!

Признао да је убио мушкарца у чијој кући је живео у Раковици

У Вишем јавном тужилаштву у Београду саслушан је Зоран Р. (54) због сумње да је 30. маја после поноћи усмртио Милоша Т. (32), у чијој је кући живео, у Раковици.

Осумњичени Зоран Р. је на саслушању признао кривично дело и детаљно описао свој однос са убијеним и како је дошло до злочина, саопштило је Више јавно тужилаштво у Београду.

Након саслушања, Тужилаштво је предложило да му судија за претходни поступак Вишег суда у Београду одреди притвор због опасности од бекства, да не би поновио кривично дело у кратком периоду, имајући у виду да је повратник, као и због узнемирења јавности.

Зорану Р. се на терет ставља кривично дело убиство, за које је запрећена казна до 15 година затвора.

Како РТС незванично сазнаје, осумњичени је на данашњем саслушању у Тужилаштву испричао да су се он и Милош Т. упознали пре три и по године у кафићу.

Зоран Р. је осуђен на седам година затвора пред Специјалним судом због злочиначког удруживања и фалсификовања новца и пошто је био у бекству, последње три године се скривао у кући убијеног.

Он је у одбрани рекао да га је Милош Т. константно вређао, понижавао, те да му је те вечери "прекипело", па је одлучио да га убије Милошевим револвером који је стајао у тој кући.

Убијени мушкарац живео је са породицом у Миријеву.

Поједини београдски медији навели су да су Зоран Р. и Милош Т. заједно рударили криптовалуте. Међутим, РТС незванично сазнаје да је Зоран Р. тврдио да не зна ништа о криптовалутама, јер је машине и уређаје за рударење Милош Т. донео у кућу два или три дана пре убиства.  

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара