Читај ми!

Откривена лабораторија за узгајање марихуане у селу Извор на северу КиМ

Полиција је на северу Косова и Метохије открила лабораторију за узгој марихуане са преко 10.000 стабљика спремних за илегалну продају на тржишту, саопштио је министар унутрашњих послова у Приштини Џељаљ Свечља.

Током акције је из ватреног оружја пуцано на полицију и царинике, али је акција успешно настављена без повређених и материјалне штете, навео је Свечља у објави на друштвеним мрежама.

Полиција је саопштила да је у Урошевцу ухапсила десет особа због сумње да су починили кривично дело "неовлашћена куповина, држање, стављање у промет и промет опојних дрога, психотропних супстанци и аналога".

Током ове акције, на неколико различитих локација у Урошевцу је претресено и заплењено око 70 килограма наркотичке супстанце хероин и део опреме за њену прераду. 

Акцију косовске полиције у селу Извор поздравила је и Српска листа, наводећи да акцију види у циљу борбе против криминала у области наркотика, у циљу заштите омладине и деце.

"Ова акција је показала да наши званичници у региону Север имају вештине и капацитете да се боре против криминала. Дајемо пуну подршку полицији на северу да настави са оваквим поступцима и да не дозволи појединцима да својим криминалним радњама криминализују цео север. Желимо да пошаљемо јасну поруку да када год полиција буде предузела овакве професионалне радње, увек ће имати подршку Српске листе и наших грађана", наведено је у објави Српске листе.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво