Читај ми!

Радник Борске флотације претучен када је покушао да спречи крађу

Радник Борске флотације М. М. (55) претучен је јутрос када је покушао да спречи крађу отпадног бакра и заштити имовину компаније "Србија Зиђин Kопер".

Радника су у погону дробљења, где се одваја хладан материјал, напале две особе и нанеле му повреде у пределу лица, због чега је збринут на Одељењу тријаже борске Болнице, саопштила је компанија "Србија Зиђин Kопер".

Радник се осећа добро, али је задржан због детаљног испитивања, с обзиром на то да су га нападачи више пута песницама ударили у главу.

Борска полиција је сат времена након напада ухапсила нападаче који су поново вратили у Борску флотацију у намери да наставе са крађом.

По подацима Сектора за безбедност и здравље на раду, прошле недеље регистровано је 375 особа које су у 58 наврата покушале да украду око 800 килограма разног бакарног материјала, наводе из компаније.

"Карактеристично је то да се у последње време напади на имовину компаније дешавају током дана и да у таквим акцијама учествује све већи број малолетника и жена", каже руководилац сектора Саша Перишић.

"Србија Зиђин Kопер најоштрије осуђује било какав вид насиља, похваљује радника М. М. за ревносност приликом очувања имовинске безбедности компаније, али и позива све релевантне државне институције да сузбију злочин и крађе, а правосудне органе да убрзају преглед, вођење и процесуирање оваквих случајева и строго казне виновнике", пише у саопштењу компаније.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара