Читај ми!

Нађено тело мушкарца код Аде Хује, сумња се да је реч о несталом Матеју Перишу

Тело млађег мушкарца нађено је јутрос у Дунаву код Аде Хује, потврђено је РТС-у у МУП-у. РТС незванично сазнаје из полицијских извора да се сумња да је реч о Матеју Перишу из Сплита, несталом уочи Нове године.

Тело су нашли су морнари око 9.20, а полиција је изашла на терен по пријави. Како РТС сазнаје, тело је приметио капетан брода.

"Шетали смо палубом бродa и тело је плутало низводно Дунавом ка понтонима. Прво смо позвали речну полицију, па онда београдску полицију", рекао је за РТС капетан Милош Зеленовић и додао да је у питању особа која је на себи имала фармерке и једну белу патику.

Тело је, каже, изгледало тако као да је дуго у води. 

Према његовим речима, тело је дошло из правца Саве, а данас је био јак ветар што је можда разлог да се негде откачило. 

Дежурни заменик вишег јавног тужиоца у Београду обавио је увиђај на лицу места и наложио обдукцију, токсиколошке и ДНК анализе, којима ће се утврдити идентитет особе, као и узрок смрти.

Министарство унутрашњих послова и Више јавно тужилаштво у Београду ће благовремено обавестити јавност о резултатима поменутих анализа које обавља Институт за судску медицину.

Медији спекулишу да гардероба на телу одговара опису одеће коју је у ноћи нестанка носио млади Сплићанин Матеј Периш, али у МУП-у нису могли да потврде ту информацију. 

Матеј Периш је нестао у ноћи између 30. на 31. децембра прошле године. 

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво