Читај ми!

У Приштини тврде да је на северу поново нападнуто возило полиције

Две експлозије чуле су се поред возила полиције на северу Косова и Метохије, саопштили су из полицијске централе у Приштини И навели да се сумња да су детонације изазване пиротехничким средствима.

Како се наводи у саопштењу полиције, у суботу око 03.10 часова у Шарпељу код Јариња догодиле су се две експлозије, на статичном месту где је полиција обезбеђивала пут ради спречавање кријумчарења у тој области.

У овом инциденту нема повређених нити материјалне штете.

"Експлозије су се догодиле у близини полицијског аутомобила који се налазио на статичном месту где је полиција била усредсређена на спречавање шверца на том подручју. На лицу места примећено је да је на прозору полицијског аутомобила остао папир (сумња се да је у њему пиротехничко средство било умотано)", наводи полиција.

Инцидент се, додаје се, догодио на делу који је близу територије централне Србије и постоји основана сумња да су пиротехничка средства бачена са те територије.

"Полиција надзире илегални пут који је пре извесног времена био затворен и који је служио за шверц робе", пише у саопштењу полиције.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво