Читај ми!

Нумеру продужен притвор за још 30 дана

Први основни суд у Београду продужио је притвор за још 30 дана реперу Урошу Радивојевићу (28), познатијем као Нумеро, који је оптужен због насиља над бившом ванбрачном партнерком Л. Ц.

Суд му је на предлог тужилаштва продужио притвор због постојања особитих околности које указују да би у кратком року могао да понови кривично дело, рекла је за Танјуг портпаролка суда Бојана Станковић.

Ухапшен је почетком јануара ове године.

Оптужним предлогом који је поднет суду, тужилаштво је затражило да суд Радивојевића осуди на казну од годину и по дана затвора због кривичног дела насиље у породици, као и да му изрекне меру безбедности забране прилажења и комуникације са оштећеном у трајању од три године.

Тужилаштво је, такође, указало да је истражујући тај случај дошло до сазнања да је извршио кривична дела у односу на још две женске особе на основу чега је формиран посебан предмет против њега.

Радивојевић се оптужним предлогом терети да је кривично дело извршио током 2020. и 2021. године закључно са 22. октобром 2021. године, тако што је у континуитету вршио физичко и психичко насиље над бившом ванбрачном партнерком Л. Ц. (у ком периоду су живели у заједничком домаћинству).

Девојка насиље није пријављивала из страха и јер је, наводи тужилаштво, окривљени стално емотивно манипулисао њом док су живели заједно.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво