Више полицијских акција у Београду, ухапшено четворо, нађена дрога

Припадници МУП-а у Београду, у више одвојених акција, запленили су укупно 21,8 килограма марихуане, 305 грама кокаина, 15 грама МДМА и ухапсили четири особе, због постојања основа сумње да су извршиле кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, саопштио је МУП.

Полиција је у аутомобилу "мерцедес", који су користили осумњичени Ј. М. (1996) и К. В. (1999), иза касетофона пронашла око 300 грама марихуане, 15 грама МДМА и око пет грама кокаина, као и лажну службену легитимацију са службеном значком МУП-а.

Приликом претреса два стана,  које осумњичени користе, пронашли су 10 килограма марихуане, око 300 грама кокаина, пресу за паковање дроге, три електронске вагице за прецизно мерење, као и већу суму новца.

У другој акцији ухапшен је Ч. Н. (1991), након што је полиција у стану који он користи пронашла три килограма марихуане, једну електронску вагицу за прецизно мерење, као и већу суму новца за који се сумња да потиче од продаје наркотика.

Полиција је у комбију марке "фолксваген", којим је управљао осумњичени В. К. (1981), у товарном простору, пронашла 8,5 килограма марихуане, упоковане у три џака.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду.  

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво