Читај ми!

У аутомобилу на Хоргошу 20 килограма турског средства за потенцију, возач каже да је за поклон

Цариници на граничном прелазу Хоргош открили су и запленили у недељу око 20 килограма турског средства за потенцију "Мацун", саопштила је Управа царина.

Прекршај је откривен када је за контролу на излазу из земље издвојен аутомобил немачких регистарских ознака ''ауди А6'', којим су се из Турске ка Немачкој, где живе и раде, враћала два путника.

Осим што су на прелазу одабрали зелени контролни пролаз, намењен путницима који немају ништа за пријављивање, двојица турских држављана били су категорични у томе, да са собом носе само лични пртљаг.

Детаљним прегледом је најпре иза сувозачког седишта пронађена једна торба напуњена кутијама познатог турског средства за потенцију на бази меда ''Themra Epimedymlu Macun'', а потом је кофер испуњен истим препаратом нађен у пртљажнику.

Укупно се у пртљагу нашло 289 кутија са по шест кесица оралног гела за потенцију, чија је вредност процењена на готово 6.000 долара.

Возач аутомобила, против кога је покренут прекршајни поступак, изјавио је да су препарати за потенцију били намењени за поклон породици и пријатељима.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво