Читај ми!

Пријава против возача који је ударио у аутобус код Умке, како је дошло до удеса

Јутрос је избегнута велика трагедија, када су се на путу између Умке и Барича сударили камион и аутобус. Предњи део аутобуса је потпуно уништен, разбијена су стакла. Аутобус се практично наслонио на брдо поред пута страном где су врата, па су путници излазили кроз разбијене прозоре. Шест особа је повређено. Против возача теретног возила биће поднета кривична пријава због изазивања опасности у јавном саобраћају.

Од шест путника један је задобио теже повреде, као и возач аутобуса. Они су збринути у Здравственом центру у Обреновцу, имају преломе и нису животно угрожени, јавља репортер РТС-а.

Против возача теретног возила које се јутрос на обреновачком путу сударило са путничким аутобусом биће поднета кривична пријава због изазивања опасности у јавном саобраћају, потврђено је Танјугу у МУП-у. 

Знају се детаљи саобраћајне незгоде која се догодила око 9 сати. Возач камиона је задњим делом приколице ударио у предњи део аутобуса са возачеве стране. Од силине ударца аутобус је улетео у јарак. Цео предњи део аутобуса је потпунио уништен.

Реч је о аутобусу који је 2017. годиште и који је технички преглед прошао у јуну, као и редован преглед јутрос, пре него што је изашао јутрос на трасу.

Према Секретаријату за саобраћај Града Београда ове године догодило се више од 1.400 саобраћајних незгода у којима су учествовала возила јавног превоза. У скоро 1.300 начињена је само мања материјална штета.

Било је ове године повређених и настрадалих. Пре годину дана у Првомајској улици у Земуну возач на линији 18 ухватио је задњим вратима ногу дечака старго четири године, наставио да вози, а дечак је од задобијених повреда преминуо.

Друга незгода догодила се у мају, када је аутобус на линији 26 ударио у аутобус градске чистоће. Тада је повређено седам путника.

Можда највећа саобраћајна саобраћајна незгода догодила се на Зеленом венцу 2015. године када је повређено 28 људи.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се