Читај ми!

Аутобус улетео у дечје игралиште у Земуну – шесторо повређених, међу њима четворо деце

Шест особа, међу којима је четворо деце, повређено је када је градски аутобус на линији 45 улетео у дечје игралиште у Земуну, потврђено је РТС-у. Увиђај је завршен, а у МУП-у су потврдили да је возач притворен.

Аутобус на линији 45 приватног превозника изгубио је контролу и улетео у дечје игралиште у Крајишкој улици код броја 71, у Земуну, око 13 часова и 35 минута.

Повређено је шест особа, међу којима је четворо деце.

Четворо деце је превезено у Дечју клинику у Тиршовој, једна особа стара 20 година у Земунску болницу, а једној особи су екипе Хитне помоћи указале помоћ на лицу места, јавља репортер РТС-а.

Градоначелник Београда Зоран Радојичић рекао је да је девојчица стара две године примљена на интензивну негу, али да није животно угрожена.

"Она је свесна, има прелом ноге и повреду главе и потребно је да буде под будним оком лекара. Даћемо све од севе да се што пре опорави", рекао је Радојичић за РТС.

Остало троје деце која су прегледана у Тиршовој, су пуштена кући, рекао је Радојичић. 

Према његовим речима, двоје одраслих који су данас повређени су још на дијагностици у Земунској болници и они ће бити пуштени кући. 

Иако су поједини медији пренели да возач аутобуса побегао са места незгоде, из Конзорцијума приватних превозника истичу да је отишао до оближње окретнице аутобуса како би пријавио шта се догодило.

Драго Тошић из Конзорцијума приватних превозника је навео да је возило старо четири године и прошло је све техничке прегледе. Потврдио је да је возач стар 72 године и да је дуго запослен у њиховом предузећу.

Репортер РТС-а са лица места јавља да је увиђај завршен и да је возач ухапшен.

Из МУП-а су навели да је осумњиченом одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву. 

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво