Читај ми!

Радник БИА претучен на дужности, нападач ухапшен

У кафићу на Звездари нападнут је радник Безбедносно-информативне агенције М. С. који је у том тренутку био на службеној дужности. Полиција је убрзо ухапсила нападача, за којег је тужилаштво затражило притвор.

И. А. се сумњичи да је 22. септембра око 22.30, у Улици Јованке Радаковић на Звездари, у локалу "Чирс бар" напао службеника БИА који је био на дужности, сазнаје Танјуг.

Након вербалне расправе, И. А. је физички насрнуо на М. С., који му се представио као радник БИА, ударио га руком у пределу главе, а затим за њим ушао у угоститељски објекат где је радник БИА покушао да се склони и позове помоћ.

И. А. га је међутим ухватио за врат и избацио из објекта, а након тога му је задао још три ударца у главу од којих је М. С. задобио лаке телесне повреде.

Радник БИА је, како се сада верује, у нападу задобио лаке телесне повреде.

Осумњиченом је, по налогу Првог основног јавног тужилаштва, одређено задржавање, речено је Танјугу у тужилаштву. Њему се на терет ставља кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Иако је било планирано да И. А. данас буде саслушан, његов бранилац се није појавио на саслушању због обуставе рада адвоката у свим предметима.

Тужилаштво је, међутим, предложило судији за претходни поступак Првог основног суда у Београду да му одреди притвор због постојања околности које указују да ће уништити, сакрити, изменити или фалсификовати доказе или трагове кривичног дела или да ће ометати поступак утицањем на сведоке.

Он ће накнадно бити саслушан, а у тужилаштву кажу да ће у даљем току поступка испитати и радника БИА, сведоке, и наредити медицинско вештачење на околности врсте, степена и механизма настанка телесних повреда, као и друге доказне радње.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи