Читај ми!

Дечак преминуо током фудбалске утакмице на Ади Циганлији

Шеснаестогодишњи дечак преминуо је данас око 13 часова и 45 минута на Ади Циганлији, на фудбалским теренима у току утакмице, јављају београдски медији.

Позлило му је током утакмице на теренима ФК "011 Београд", а након реанимације је преминуо.

Новости наводе да је несрећни дечак био играч ФК "Барајево", који је играо меч против ФК "011 Београд".

Утакмица је одиграна у оквиру "Фер плеј лиге" за кадете. 

"Одједном му је позлило, само се срушио на земљу. Хитна и полиција су дошли одмах, али су могли само да констатују смрт на лицу места. За сада нема других информација, истрага је у току. Део језера на којем је дошло до трагедије је затворен", преноси Блиц изјаву "саговорника упућеног у случај".

Хитна помоћ и запослени из Црвеног крста дали су све од себе да спасу дечака (16) који је данас преминуо док је играо фудбалску утакмицу на Ади Циганлији, али му нажалост није било помоћи, речено је из Хитне помоћи.

Тинејџер је био члан ФK Барајево, који је играо на против ФK 011 Београд, а меч је игран у оквиру кадетске Фер плеј лиге.

"Наша екипа хитне помоћи брзо је стигла на место несреће, а дечака, кога је отац гледао са трибина, већ су покушали да реанимирају чланови Црвеног крста. Нажалост, реанимација није била успешна", додали су из Хитне помоћи.

Дечаку је изненада позлило и само се срушио на земљу, а на лице места дошла је и полиција.

"У овом тренутку тешко је утврдити тачан узрок смрти. Могуће је да је у питању анеуризма, али се не може са прецизношћу рећи. После обдукције на Инстутуту за судску медицину моћи ће да се утврди узрок смрти дечака", додали су из Хитне помоћи.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво