Читај ми!

Велика Плана, ухапшен због фалсификовања ковид тестова

Пoлиција у Смедереву открила је у околини Велике Плане илегалну штампарију и ухапсила П. С. (57) из Велике Плане због постојања основа сумње да је извршио кривично дело фалсификовање исправе.

На основу сазнања да П. С. израђује и продаје фалсификоване потврде о резултатима тестирања на ковид, инспектори су у претресу његове куће пронашли опрему за штампање којом је, како се сумња, израђивао фалсификована документа високог квалитета са рељефним жиговима и холограмима.

Осим опреме, нађено је и више бланко и попуњених потврда Института за јавно здравље, аустријских потврда о вакцинацији, диплома средњих школа, страних саобраћајних дозвола, лиценци за обављање послова електричара и техничара за рачунарске мреже, као и цертификата о положеном курсу немачког језика.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен основном јавном тужиоцу у Великој Плани.

Полицијски службеници настављају рад на овом случају како би идентификовали особе којима је П. С., како се сумња, израђивао фалсификована документа.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво