Читај ми!

Драган Бјелогрлић пуштен да се брани са слободе

Глумац и редитељ Драган Бјелогрлић пуштен је на слободу након што је испитан у Основном јавном тужилаштву у Нишу поводом сумњи да је у понедељак рано ујутру више пута по глави ударио редитеља Предрага Антонијевића у нишком хотелу "Амбасадор".

Драган Бјелогрлић пуштен је на слободу пошто је Основно јавно тужилаштво у Нишу укинуло задржавање до 48 сати.

"Жао ми је што се господин Антонијевић појавио, не знам зашто, баш у тренутку када сам ја имао две величанствене премијере и жао ми је што нисам издржао да достојанствено игноришем те његове грозне провокације и што сам дозволио да ово баци сенку на ова два дивна догађаја који су били у Нишу. Жао ми је што сам то урадио", рекао је Драган Бјелогрлић.

Како је саопштио Владимир Станојевић, заменик тужиоца Основног јавног тужилаштва у Нишу, тужилаштво је донело овакву одлуку пошто је Бјелогрлић током саслушања у потпуности признао извршење кривичног дела и изразио жаљење.

"Осумњичени је у својој одбрани у потпуности признао извршење кривичног дела и изразио жаљење због тог догађаја. Имајући у виду овакву одбрану осумњиченог, имајући у виду прикупљене доказе, поступајући тужилац је одлучио да се укине задржавање Драгану Бјелогрлићу, с тим што ће кривични поступак против осумњиченог бити настављен, као и прикупљање нових доказа који су неопходни у циљу процесуирања осумњиченог за наведено кривично дело", навео је Станојевић.

Поступак против Бјелогрлића за кривично дело насилничко понашање биће настављен.

Њему је јуче било одређено задржавање до 48 сати.

Оба редитеља нашла су се у Нишу пошто су прошле суботе у том граду почели 56. Филмски сусрети.  

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво