Читај ми!

МУП: Јурић није изнео ниједан доказ о сексуалним злостављачима деце

Припадници Министарства унутрашњих послова обавили су разговор са Игорем Јурићем у својству грађанина због његових изјава које је изнео у медијима о такозваном "педофилском" лобију у Србији.

Како се наводи у саопштењу МУП-а, ни овога пута Јурић полицији није изнео ниједан доказ нити имена наводних починитеља сексуалног злостављања деце којима би поткрепио изјаве дате у медијима.

"Господин Јурић је изјавио да се његове изјаве не односе ни на кога конкретно већ да мисли на раније пресуђене случајеве. И посебно је истакао да не износи било каква нова сазнања већ да је његова изјава плод анализе већ пресуђених случајева", саопштено је из МУП-а.

Закључују да, господин Јурић није навео ниједно име нити је указао на појединца или групу педофила или њихове жртве као ни на оне који их штите.

Јурић је потврдио да је саслушан. "Дао сам изјаву у својству грађанина у вези са својим сазнањима о свему ономе са чиме се Фондација бави. Захвалио сам на професионалности припадницима Одељења за крвне и сексуалне деликте", рекао је Игор Јурић агенцији Танјуг након информативног разговора са полицијом.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво